Forum Gündemi:

Konu Başlığı : Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : aydin_8520
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiketler
arasındaki hosting i̇le reseller farklar normal

Administrators
1,041
konular
0
REP PUANI
Yönetici
Apr 2025
(Kayıt Tarihi)
Male
(Cinsiyet)
Lightbulb  07-24-2025, 09:22 AM
Reseller Hosting İle Standart Hosting Arasında Önemli Farklılıklar Bulunur. Bu Farklılıklar Genellikle Kullanım Amaçları, Hedef Kitle, Yönetim Paneli Yetkileri Ve Kaynak Dağılımı Gibi Alanlarda Ortaya Çıkar.
  • Kullanım Amacı: Normal Hosting Daha Çok Bireysel Veya Tek Bir Web Sitesi Sahibi İçin Tasarlanmıştır. Reseller Hosting İse Birden Fazla Müşteriye Hosting Hizmeti Sunmak Amacıyla Kullanılır.
  • Yönetim Paneli: Reseller Hosting Kullanan Kişilere WHM (Web Host Manager) Paneli Gibi Üst Düzey Yönetim Panelleri Sunulur. Normal Hosting’de Sadece cPanel Gibi Temel Paneller Bulunur.
  • Kaynak Dağılımı: Reseller Paketlerinde Disk Alanı, Trafik, CPU Ve RAM Gibi Kaynaklar Kullanıcı Tarafından Dağıtılabilir.
  • Markalaşma: Reseller Hosting Kullananlar, Kendi Marka Adları Altında Hizmet Verebilirler.
[Resim: 8zkrkvu.png]

Anahtar Kelimeler

Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar indir, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar Videosu, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar online izle, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar Bedava indir, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar Yükle, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar Hakkında, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar nedir, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar Free indir, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar oyunu, Reseller Hosting İle Normal Hosting Arasındaki Farklar download

Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 194 Ziyaretçi