Forum Gündemi:

Konu Başlığı : Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : aydin_8520
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiketler
mybb 1 9 i̇le yönetici paneli baştan tasarlanıyor

Administrators
1,204
konular
3
REP PUANI
Yönetici
Apr 2025
(Kayıt Tarihi)
Male
(Cinsiyet)
05-07-2026, 21:20 PM
MyBB 1.9 İle Birlikte Yönetici Kontrol Paneli De Büyük Ölçüde Yenilenmektedir. Önceki Yönetici Paneli Uzun Süredir Aynı Yapıyı Kullanıyordu Ve Modern Yönetim Sistemlerine Göre Artık Eski Görünmeye Başlamıştı. Yeni Sürümle Birlikte Daha Temiz Bir Tasarım, Daha Hızlı Geçişler Ve Daha Kullanışlı Bir Yönetim Deneyimi Sunulacaktır.
Özellikle Paket Yönetim Sistemi Yönetici Panelinin En Önemli Yeniliklerinden Birisi Olarak Görülmektedir. Forum Yöneticileri Artık Tema Ve Eklenti Paketlerini Daha Kolay Şekilde Yönetebilecek, Düzenleyebilecek Ve Yayınlayabilecektir. Ayrıca Web Tabanlı Kod Editörü Sistemi Sayesinde Temel Düzenlemeler Yönetici Panelinden Doğrudan Yapılabilecektir.
[Resim: 8zkrkvu.png]

Anahtar Kelimeler

Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor indir, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor Videosu, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor online izle, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor Bedava indir, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor Yükle, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor Hakkında, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor nedir, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor Free indir, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor oyunu, Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor download

Bu Konudaki Yorumlar
Mybb 1.9 İle Yönetici Paneli Baştan Tasarlanıyor - Yazar: aydin_8520 - 05-07-2026, 21:20 PM

Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 32 Ziyaretçi