Forum Gündemi:

Konu Başlığı : Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : aydin_8520
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Etiketler
google’ın günümüzdeki rolü gelecek ve vizyonu

Administrators
1,043
konular
2
REP PUANI
Yönetici
Apr 2025
(Kayıt Tarihi)
Male
(Cinsiyet)
Rainbow  08-03-2025, 14:42 PM
[Resim: 1200px-Google_2015_logo.svg.png]
Bugün Google, Sadece Bir Arama Motoru Değil, Yapay Zeka, Bulut Bilişim, Mobil İşletim Sistemleri, Otonom Araçlar, Sağlık Teknolojileri, Eğitim, Haritalama Sistemleri Gibi Çok Sayıda Alanda Faaliyet Gösteren Bir Teknoloji Lideridir. Android İşletim Sistemi Sayesinde Mobil Pazarda Önemli Bir Paya Sahip Olan Google, Aynı Zamanda Google Cloud Platform İle Kurumsal Çözümler Sunmaktadır.
Google, Kullanıcı Verilerini Anlamlandırmak, Daha Kişiselleştirilmiş Deneyimler Sunmak Ve Yapay Zeka İle Günlük Hayatı Kolaylaştırmak Amacıyla Sürekli Olarak Yeni Teknolojiler Geliştirmektedir. Bard Gibi Yapay Zeka Chatbot Projeleri Ve TensorFlow Gibi Açık Kaynak Yapay Zeka Kütüphaneleri, Şirketin Bu Alandaki Ciddiyetini Ortaya Koymaktadır.
Gelecekte Google’ın Vizyonu, Bilgiye Erişimi Sadece Kolaylaştırmakla Kalmayıp, Aynı Zamanda Sorumlu Ve Etik Teknolojiler Geliştirerek İnsanlık Yararına Kullanmak Üzerine Kuruludur. Şeffaflık, Gizlilik Ve Yapay Zeka Etiği Konularında Da Öncü Olma Amacı Taşımaktadır.
[Resim: 8zkrkvu.png]

Anahtar Kelimeler

Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu indir, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu Videosu, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu online izle, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu Bedava indir, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu Yükle, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu Hakkında, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu nedir, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu Free indir, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu oyunu, Google’ın Günümüzdeki Rolü Ve Gelecek Vizyonu download

Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 130 Ziyaretçi